Rondje Frankrijk

In het najaar van 2021 hebben we onze eerste echte Roadtrip met onze buscamper  gemaakt. We zijn natuurlijk al vaak een weekend weggeweest en ook al een keer twee weken. Maar deze reis hebben we een maand de tijd. De camper is er klaar voor! De afgelopen week heb ik nog een aantal dingen kunnen testen, zoals de douche die deze reis ook gebruikt zal worden (douche gordijn is te kort, dus daar moeten we nog iets aan doen) 

We hebben geen plan of planning, niets is geboekt of gereserveerd. We laten ons leiden door het weer en door onze zin. Het enige plan is dat we starten in Maastricht, en daarna richting de Vogezen trekken. Vandaar gaan we naar beneden, en dan richting de westkust weer omhoog. Maar alles kan en niets is zeker. 

Natuurlijk hebben we een lijstje met bezienswaardigheden, maar daar houdt het ook op. 

De week voor vertrek halen we bij Ikea  nog even een topper, want het matras is toch nog iets te hard. Maar verder zijn we er klaar voor. Nog 1 week werken en dan op maandagochtend nog een teamsessie, maar dan trekken we de deur dicht en vertrekken we. 

We hebben een Michelin atlas aangeschaft waarin we per dag de route zullen bepalen . Er ligt een boek met gratis camperplaatsen in de camper, een boek met de mooiste routes, en een boek van France Passion en Asci. France passion is een lidmaatschap. Voor 30 euro per jaar kun je gratis kamperen bij wijnboeren, boeren en andere bedrijven. Als tegenprestatie verwachten ze dat je er iets koopt of eet. We zijn benieuwd. Komen we straks thuis met diverse flessen wij als niet wijndrinkers, of misschien zijn we na de reis verslaafde wijndrinkers 🙂 

Het hele verslag van deze reis is te lezen op Wordpress


PS. Helaas hebben we deze reis voortijdig moet afbreken wegens het overlijden van de moeder van Ko. 

Hieronder kun je alle video’s in een playlist van deze vakantie bekijken

Volg ons

Youtube: Marenko Buscamper.              Instagram: Marenkoontour


Camperreizen Amerika

Camperreizen Europa