New Jersey campgrounds

Pine Cone resort, Freehold Township

Hier hebben we de laatste nacht gestaan voordat we de camper weer moesten inleveren in New Jersey. Er is ons heel weinig bijgebleven van deze camping. Het is de dichtsbijzijnde camping wanneer je een Roadbear camper in moet leveren. De camping is bosrijk! Je staat tussen de bomen.

Timberlane campground, Clarksboro

Ook bij deze campground moesten we lang nadenken hoe hij eruit zag. Ook deze ligt in een bosrijke omgeving. Leuk meertje op het terrein met een aantal watervogels. Verder gewoon goed verzorgt. Ze hebben propane, wat handig is wanneer je bijna de camper weer moet inleveren.

Depot travel park, Cape May

De naam klinkt vele malen erger dan de campground in werkelijkheid is. Bij ons zat er een hele oude man in de office. Wij hadden deze camping gereserveerd, en toen ook dezelfde man aan de telefoon gehad. Bij het telefoongesprek hadden we al onze twijfels of de reservering wel goed zou gaan. Two nights werd verstaan als tonight… en meer onduidelijkheden. Eenmaal daar bleek onze reservering dan ook niet te bestaan, maar er was nog meer dan genoeg plek.

De camping is prima, geen verharde plekken, dus je staat niet helemaal recht. Hij ligt wel midden in Cape May, wat een enorme leuke plek is. Wij hadden voor de eerste keer fietsen bij ons, en die zijn erg handig gebleken. Ook hebben wij in Cape May een whale watch toch gemaakt, alleen maar een stuk of 5 dolfijnen gezien.

Volg ons

Youtube: Marenko Buscamper.              Instagram: Marenkoontour


Camperreizen Amerika

Camperreizen Europa